Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2013-12-19 11:59

Projekts „Mēs varam, tu arī to vari!” ir veiksmīgi noslēdzies!

Pasākums kopā sapulcināja vairāk nekā 60 interesentus -  skolas izglītojamos, skolotājus, absolventus. Neskatoties uz aizņemtību ar savu klātbūtni mūs pagodināja Andželīna Džoulija. Sākumā projekta dalībnieki stāstīja par projektu un saviem iespaidiem. Īsta Ziemassvētku noskaņa tika uzburta ar muzikālu priekšnesumu Jelgavas mūzikas kluba jauniešu izpildījumā. Viesi nepacietīgi gaidīja  projekta grupas video pirmizrādi. Tās divdesmit piecas minūtes, kuru laikā skatījāmies filmu, paskrēja ļoti ātri un klātesošie ar vētrainiem aplausiem  novērtēja izveidoto video „Mēs skolā”.

Pēc video noskatīšanās uz sarkanā  paklāja tika aicināti filmas nominanti , lai iegūtu balvas un diplomus. Līdz pēdējam brīdim neviens nezināja, kuri aktieri izvirzīti balvu saņemšanai 8 nominācijās. Balvas saņēma:

nominācijā zinātkārākais aktieris -  Andris Ekmanis,

nominācijā pozitīvākā aktrise - Irma Sērmūksle,

nominācijā apzinīgākā dalībniece – Liene Vēvere,

nominācijā pieprasītākā aktrise – Vitaļina Smuļko,

nominācijā retoriskākās runas īpašnieks – Edgars Ivanovs,

nominācijā smaidīgākais aktieris – Andris Sietnieks,

nominācijā nopietnākais aktieris – Aira Bāriņa,

nominācijā pieprasītākais operators – Rinalds Kozlovskis.

Ļoti aizkustinoši bija klausīties, kad smaidīgākā aktiera nominācijas ieguvējs Andris Sietnieks sacīja, ka projekts ir viņu padarījis labāku.

Katrs projekta dalībnieks ieguva jauniešu pasi (youthpass), starptautiski apstiprinātu dokumentu, kas apliecina iegūtās prasmes un  zināšanas projekta laikā.

Neoficiālājā daļā, kas notika pēc balvu pasniegšanas ceremonijas, visiem klātesošajiem bija iespēja fotografēties ar Andželīnu Džouliju. Sarunas par video turpinājās arī pie bagātīgi klāta galda. Noslēgumā jaunieši debesīs laida brīnumsvecīšu  balonus ar pozitīvām domām un idejām jauniem projektiem.

Paldies skolotājai Evijai Ragovskai par projekta vadīšanu, skolotājam Reinim Rukmanim par iesaistīšanos filmas veidošanā un visiem tiem skolotājiem un izglītojamajiem, kuri sniedza savu atbalstu, lai projekts izdotos.

Visiem interesentiem, kuri vēlas noskatīties projekta filmu, tā ir pieejama skolas mājas lapā zem sadaļas „Video”.

Bildes no pasākuma ir iespējams apskatīt šeit:

 

"Šis projekts tika finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu."


« Atpakaļ