Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2021-12-20 06:04

Erasmus+KA2 projekta pirmā sanāksme

2021. gada 17. decembrī notika pirmā starptautiskā tikšanās partneriem no četrām dažādām Eiropas valstīm, kuras ietvaros oficiāli tika uzsākts Erasmus+ programmas projekts “On The Way To Self Directed Learning” (2021-1-LV01-KA210-SCH-000031400).

Sanāksmē piedalījās dalībnieki no Esquare (Francija), Oulun aikuislukio, Oulun kaupunki (Somija), Drustvo Bodi svetloba (Slovēnija) un Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas, Rīgas Tehniskās universitātes un Jelgavas pašvaldības Attīstības nodaļas (Latvija). Mēs pārrunājām galvenās projekta aktivitātes un paredzamos projekta rezultātus, kas tiks sasniegti šī projekta laikā. Sanāksmes laikā vienojāmies par uzdevumu sadali, termiņiem, finanšu jautājumiem, projekta informācijas izplatīšanas stratēģijām un atskaitēm. Noslēgumā mēs plānojām nākamās mācību mobilitātes turpmākajiem mēnešiem.

Projekts “Ceļā uz pašvadītu mācīšanos” ir par pedagogu profesionālās izaugsmes veicināšanu un inovatīvu mācību materiālu izstrādi atbilstoši izglītojamo uztveres tipiem, uztveres iezīmēm un mācīšanās stiliem.

Rakstu sagatavoja: projekta vadītājs A.Dobrovoļskis

Pārtulkoja: projekta asistente: L.Vecums-Veco

« Atpakaļ