Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2024-01-22 08:34

Jaungada pasākums

Tā kā mūsu skolā mācības notiek attālināti, tad satikšanās klasesbiedriem, skolotājiem un vecākiem nav ikdienišķa aktivitāte. Lai saliedētu klašu kolektīvus, veicinātu sadarbību un socializāciju, ik pa laikam ir vērts organizēt pasākumus, kas dod šādas iespējas. 

19. janvāra vēlā pēcpusdienā Jelgavas novada domes zāli pieskandināja jautras čalas. Uz skolas Jaungada pasākumu bija ieradušies jaunieši, pedagogi un vecāki! Pasākumu atklāja Jelgavas novada mūzikas skolas audzēkņi Matīss Valtenbergs un Elīza Laura Eismonte, izpildot klavieru skaņdarbus. Visiem kopā bija iespēja piedalīties Lauras Hofmanes sagatavotajos prāta uzdevumos. Tika pārbaudītas gan zināšanas, gan atjautība, gan atmiņa. Par pasākuma sportisko daļu bija parūpējusies sporta skolotāja Ruta Brīvmane, kas iesaistīja dalībniekus dažādās neparastās sporta aktivitātēs. Pasākuma laikā valdīja prieks, smiekli un jautrība! Tos noslēdzām ar komandu apbalvošanu un solījumu tikties atkal nākamgad! Apkopojot atsauksmes pēc pasākuma, secinām, ka jaunieši šādā formātā vēlas tikties biežāk, tāpēc visi gaidīti uz Sporta un Mākslas dienu, kas noritēs maija vidū! Paldies visiem, kas piedalījās!

Administrācija

GALERIJA

« Atpakaļ