Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2023-10-20 12:06

Ziemeļvalstu sadarbības projekts

No 11.10.2023. -13.10.2023. Jelgavas novada  Neklātienes vidusskolas skolotājas devās sadarbības braucienā uz Igauniju, īstenojot Ziemeļvalstu sadarbības projektu.

Pirmajā dienā  bija priecīga atkal tikšanās projekta ilgstošiem dalībniekiem- kā arī iepazīšanās ar jaunpienācējiem. Dalībnieki apskatīja un iepazinās ar izremontēto   Hāpsalas profesionālo centru (Haapsalu Vocational Education and Training Centre).

Projekta mērķis ir sadarbības veidošana pieaugušo izglītībā un skolas vadībā, lai risinātu jautājumus, kas raksturīgi tikai tālmācības programmās (mākslīgā intelekta izaicinājumi, mācību vides pilnveidošana u.c.)

Projekta ietvaros atpskatījām Hiijumā salu un apmeklējām muzejus, tai skaitā interaktīvo -  Elamuskeskus Tuuletorn - Windtower Experience muzeju.  Komandējuma laikā prezentējām idejas Erasmus+ projekta sagatavošanai, dalījāmies pieredzē par mācību procesa organizēšanu, norisi, problēmām un to risinājumiem, kā arī uzlabojām angļu valodas zināšanas.

Rakstu sadatavoja projekta dalībniece Līga Štrausa

« Atpakaļ