Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2022-04-12 07:43

Skolas padomes sanāksme

Tuvojoties mācību gada noslēgumam 11. aprīlī notika Skolas padomes kārtējā sanāksme. Sanāksmes gaitā tika skatīti vairāki jautājumi, būtiskākie no tiem: mācību gada noslēguma norise skolā un skolas pašvērtēšanas procesa īstenošana.

            Pirms Skolas padomes sanāksmes 7.aprīlī iesaistītie vecāki piedalījās IKVD rīkotajā seminārā "Aktualitātes izglītības iestādes padomes darbā, Izglītības iestādes padomes līdzdalība izglītības iestādes pašvērtēšanā pēc 2021./2022.māc.g., kritērija "Drošība un psiholoģiskā labklājība". Seminārā dzirdēto Skolas padomes priekšsēdētājs pārrunāja ar padomes locekļiem un vienojās par nepieciešamajiem uzlabojumiem Skolas padomes darbā.

Skolas darba organizācijas nodrošināšanas ietvaros tika nolemts kopā ar skolas administrāciju, izglītojamajiem un vecākiem pārskatīt skolas iekšējo normatīvo aktu Nr. 4.3.5. “Iekšējās kārtības noteikumi izglītojamajiem, kuri mācās tālmācības programmā” un sniegt priekšlikumus tā izmaiņām. Interesenti priekšlikumus normatīvā akta izmaiņām var iesniegt skolas administrācijai vai Skolas padomei. Kā ik gadu sanāksmē pirms mācību gada noslēguma tika pārrunāti jautājumi par izlaiduma organizēšanu 9. un 12. klasēm, kas plānots 1.jūlijā Jelgavas novada domes lielajā zālē.

           Skolas padome  aicina vecākus uz  Gundara Kukļa lekciju “Kā saprast un saprasties ar mūsdienu jaunību”, kas notiks 26.aprīlī plkst. 18:00 tiešsaistē. Pieslēgšanas saite tiešsaistei tiks nosūtīta pirms lekcijas e-klasē.

          Nākošā Skolas padomes sanāksme notiks 2022.gada 6.jūnijā.

 

Informāciju sagatavoja SP sekretāre: L. Vecums-Veco

« Atpakaļ