Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2016-03-23 14:12

Erasmus+ Projekta „ Let’s Break The Ice With School” noslēgums

   No 12.marta līdz  20.martam  grupa izglītojamo un pedagogi devās uz Horvātiju, lai piedalītos projekta  “Let’s Break The Ice With Shol” noslēguma pasākumā. Projekta ietvaros iepazināmies Horvātijas partnerskolas Biljes  pamatskolu, horvātu tautas dejām un dziesmām. Katra valsts prezentēja paveikto no iepriekšējās tikšanās reizes Turcijā.       

       Izglītojamie piedalījās  radošajās darbnīcās, kuras organizēja katra projekta dalībvalsts ( no Rumānijas, Horvātijas, Bulgārijas, Turcijas, Polijas, Lietuvas un Latvijas). Radošo darbnīcu noslēgumā notika darbu izstāde un prezentācija.

   Iepazināmies ar Osijekas kultūras augstskolas tēlniecības un glezniecības darbnīcām, vērojām un līdzdarbojāmies aktiermeistarības un leļļu teātra topošo aktieru meistarklasēs. Mākslas galerijā piedalījāmies radošajā darbnīcā zīmējām savai valstij raksturīgo un prezentējām savu darbu.

   Interesanta izvērsās  pieņemšana pie  Osijekas pilsētas mēra un pašvaldības darbiniekiem, kuru filmēja reģiona televīzija un vakara ziņās TV pārraidē vērojām  sevi.

   Noslēgumā, kā apliecinājumu projekta dalībnieki saņēma sertifikātu  par dalību projektā un piemiņas dāvanas no Biljes pašvaldības vadītāja. 

B.Turlava

« Atpakaļ