Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2015-10-06 05:24

Mācību ekskursija

1.oktobrī mēs - Svētes k.p. Jūrmalas apceļotāji - devāmies ekskursijā. Iebraucot Jūrmalā, Majoros, ejot gar Dzintaru koncertzāli, steidzām sasveicināties ar jūru. "Latvenergo" Energoefektivitātes centrā uzzinājām, kā gudri, efektīvi un droši izmantot elektroenerģiju sadzīvē, kurus apgaismes ķermeņus pirkt, kā un kādas apsildes iekārtas izmantot, kā izskatās modernākie gludekļi un putekļsūcēji.
Jūrmalas pilsētas muzejā skatījām pastāvīgo ekspozīciju un digitālos materiālus par sanatoriju un atpūtas namu, kā arī peldkostīmu vēsturi. Dzejas istabā jūras viļņu šalkas, inscinēts liedags, ūdeņu ņirboņa organiski saplūda ar dzejnieka Raiņa vārsmām, kuras varēja klausīties latviešu, krievu un angļu valodā, uzliekot speciālas austiņas un sēžot uz spilveniem.
Ekskursijas noslēgumā Ķemeru Nacionālajā parkā devāmies pa Purva taku. Garo taku pievarējām bez pūlēm, uzkāpām arī skatu tornī, lai pilnībā izbaudītu rudens vēju un krāsu saspēli purvājos.

« Atpakaļ