Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2015-03-19 14:54

17. Skolas attīstības plānošanas konference

Mūsu skolas pedagogi 13.martā sanāca uz ikgadējo 17. skolas attīstības plānošanas konferenci, lai kopīgi apskatītu paveikto gada griezumā un apstiprinātu darba plānu septiņās jomās 2015. gadam.

Konferenci atklāja skolas direktore I. Sērmūksle. Prezentācijas iepazīstināja ar mūsu skolas izglītojamo sociālo portretu un atgādināja par skolas ārpusstundu pasākumiem un skolotāju metodiskām iestrādēm.

Uzaicinātie lektori M. Ose un A. Āns no Atkarību profilakses centra vērsa uzmanību uz ģimenes un skolas lomu pusaudžu atkarību profilaksē.

Skolas attīstības plāna izpildes izvērtējumu par 2014.gadu un korekcijas 2015. gadam  pedagogi bija paveikuši pirms konferences, tāpēc atlika tikai iepazīties ar apkopojumu un nobalsot par skolas attīstības plānu 2015.gadam.

Konferences noslēgumā muzikālu sveicienu mums sniedza vokālais ansamblis „ Vīzija” , vadītāja L. Gaile. Šajā ansamblī dzied arī mūsu kolēģis E. Ansonskis.

Visi ieinteresētie ar  17. skolas attīstības plānošanas konferences lēmumu var iepazīties skolas mājas lapā sadaļā Dokumenti.

 

R.Detlava

« Atpakaļ