Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2015-01-09 08:52

Skola lepojas..

Mūsu skolas 12.klases skolniece Sabīne Bengere ir ne tikai atbildīga un radoša skolniece, bet arī talantīga jaunā fotogrāfe. Savu hobiju Sabīne aizsākusi 13 gadu vecumā, kad viņai dzimšanas dienā tika uzdāvināts pirmais modernais digitālais fotoaparāts. Tolaik pusaudzes pirmais foto modelis bija viņas pašas kaķenīte Murce. Vēlāk Sabīne prieku rada fotografējot dažādus dabas objektus- ziedus, koku lapas, taureņus tuvplānā līdz pat dažādām sīkām lietām, ko ikdienā pat nepamanām.

Šobrīd Sabīnes darbi ir apkopoti izstādē „Staro Jelgava Latvijā”, kas veltīta Jelgavas 750 gadu jubilejai.

Sabīnes fotogrāfija „Pērles uz ozollapas’’ rotā SIA Ozols Grupa 2015.gada kalendāra vāku. Skolnieces fotogrāfija ir iekļauta arī National Geographic Latvia kalendārā, kur tā izdaiļo aprīļa mēnesi.

Talantīgā fotogrāfe ir jau piedzīvojusi arī savas pirmās foto izstādes, kuras bija skatāmas Ozolnieku novada Ānes kultūras namā, Svētes pamatskolā un vēl šobrīd tā aplūkojama Zaļenieku kultūras namā.

Laiku pa laikam ar Sabīnes meistardarbiem varam sastapties arī portāla Draugiem.lv titullapā.

Savu nākotnes profesiju Sabīne ir nolēmusi saistīt ar fotogrāfa darbu un ar savām brīnišķīgajām fotogrāfijām priecēt ne tikai cilvēku acis, bet arī sirdis.

Tuvāk iepazīties ar Sabīnes Bengeres apbrīnojamiem darbiem varat apmeklējot www.flickr.com/sabinebengere

 

Svētes konsultāciju punkta angļu valodas skolotāja, Inese Aleksejeva

« Atpakaļ