Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2014-12-30 11:05

Skolotāji iepazīstas ar Windows 8 planšetdatoriem

Skolotāji iepazīstas ar Windows 8 planšetdatoriem

Lai saprastu, kādas planšetes iegādāties skolas vajadzībām 2015. gada sākumā, ieinteresētie skolotāji 22.12. tika atkal aicināti pamēģināt pastrādāt un iepazīties šoreiz ar Windows 8 planšetdatoriem.

 Windows 8 un attiecīgi arī 8.1 ir radīts, lai to uzstādītu planšetdatoros un klēpjdatoros ar skārienjūtīgu ekrānu. Pilnvērtīgs Windows 8 planšetdatorā spēj apmierināt visprasīgākā skolotāja vēlmes, taču tas nav ideāls.  Jāņem vērā to, ka ne viss, kas ir iespējams galddatorā, būs iespējams planšetdatorā.

Skolotāji iepazinās ar interesantām aplikācijām, izmēģināja roku infografikā un uzzināja par dažādām atraktīvām vietnēm, kuras varētu izmantot, organizējot mācību procesu.

Skaidrs ir tas, ka, ja skolotājs grib iet līdzi laikam un veidot modernu stundu, bez entuziasma neiztikt. Sākumā būs jāiegulda liels darbs, lai kļūtu par planšetdatora virtuozu, taču priecē tas, ka uzreiz pēc mācību dienas noslēguma bija pedagogi, kas pieteicās būt to kolēģu vidū, kuriem skola pirmajiem nopirks planšetdatorus, lai varētu atklāt to piedāvātas iespējas mācību procesa pilnveidošanā un modernizēšanā, kā arī  apmācīt savus kolēģus.

Direktore I. Sērmūksle

« Atpakaļ