Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2014-10-27 08:26

Neklātienes vidusskolas skolotāju komanda 3. gudrākā un asprātīgākā mūsu novadā!

„No kuras pilsētas Latvija pārņems prezidentūru 2015.gada janvārī un kura pilsēta to pārņems? Cik skolēnu kopā mācās Jelgavas novada skolās? Cik cilvēkam kaulu?” Šādi un citi jautājumi, kā arī uzdevumi pēc  populārā TV šova „Es mīlu Tevi, Latvija” parauga piektdienas pēcpusdienā Jelgavas novada lielajā zālē tika uzdoti „Jautro, gudro un asprātīgo skolotāju konkursā”, ko skolotājiem rīkoja Jelgavas novada Izglītības pārvalde.

Mūsu skolas komandu pārstāvēja Regīna Detlava, Inese Aleksejeva, Nelda Ķikute, Edgars Ansonskis un Andris Ekmanis. Saģērbušies zaļos T kreklos ar skolas simboliku un aptinušies ar Regīnas sagādātajiem raibajiem lakatiem komandu „uz sitienu” nosaucām Zaļie gurķīši. Šajā konkursā visinteresantākā epizode, šķiet, bija kluso telefonu spēle. Tajā mūsu skolai trāpījās stāsts par aktieri Artūru Skrastiņu. No visām komandām tika atminēti visvairāk - veseli pieci - atslēgas vārdi.

Bija jāsagatavo arī priekšnesums par skolas tēmu. Mums tas bija „Garais starpbrīdis skolotāju istabā”, kurā bezbēdīgi tika attēlota skolotāju materiāli trūcīgā un atbildības pilnā ikdiena.

Paldies mūsu komandas līdzjutējiem un direktorei par atbalstu! Paldies organizatoriem par brīnišķīgo pasākumu un ļoti garšīgo kūku! Bet balvā par trešo vietu esam saņēmuši biļetes uz Olgas Rajeckas koncertu 26.novembrī Jelgavas kultūras namā.

N.Ķikute

P.S. Galerijā varat apskatīt bildes no šī pasākuma

« Atpakaļ