Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2014-03-19 14:43

16. skolas attīstības plānošanas konference

Tā kā skolā darbs ir organizēts konsultāciju punktos, tad šī ir viena no retajām reizēm gadā, kad visi skolas pedagogi satiekas vienkopus un klātienē pārrunā skolai svarīgus jautājumus. Pirms konferences jau tika paveikts mājas darbs- pedagogi iepazinās ar uzlabotajiem pedagogu ētikas kodeksa un skolas korupcijas novēršanas plāna projektiem, kā arī darba grupās pastrādāja pie pamatjomu prioritātēm un uzdevumiem.

Šoreiz konference tika organizēta Rīgā Tallink viesnīcas konferenču zālē un tā sākās ar pārskatu par paveikto gada griezumā. Par padarīto tika sveikti sekojoši pedagogi: Dz. Kanceviča par izglītojamo iesaisti portāla Uzdevumi.lv  uzdevumu risināšanā, E. Ragovska par jauniešu iesaisti projektu aktivitātēs, I.Strode par jauniešu iesaisti eseju rakstīšanā. Visu šo aktivitāšu rezultātā skolas vārds ir izskanējis republikas mērogā, kas ir būtiski skolas tēla spodrināšanai. Pateicību par ieguldīto darbu Erasmus + projektu sagatavošanā saņēma I. Drēska un īpaši tika sumināts skolotājs G. Preiss, kuram tieši konferences dienā palika 50 gadi.

Tālākajā konferences gaitā pedagogi dalījās ar idejām, darba grupās analizējot kolēģu paveikto un papildinot attīstības plāna projektu. Jaunais darba organizācijas veids patika daudziem pedagogiem, tas ļāva plašāk apspriest visu jomu prioritātes. Tā kā mēs bijām ierobežoti laikā, tad attīstības plāns līdz gatavības stadijai netika paveikts un darbs pie tā tiks turpināts pēc konferences.

Konferences laikā balsojot tika apstiprināts ētikas kodekss ar veiktajiem papildinājumiem un korupcijas novēršanas plāns.

Noslēgumā dalībniekiem bija iespēja paklausīties Jelgavas Valsts ģimnāzijas muzikālās grupas „Pustumsā” sniegumu.

Izvērtējot konferences darbu, lielākā daļa pedagogu izteicās atzinīgi, dažos jautājumos saņēmām pilnīgi pretējus vērtējumus, piemēram darba organizācija grupās dažiem ļoti patika, savukārt vairāki iebilda par mazo laika limitu grupu darbam.

Liela daļa pedagogu izteica vēlmi vēl tikties kolektīva saliedēšanas pasākumos.

Paldies visiem pedagogiem, kuri iesaistījās konferences organizēšanā un kuri aktīvi un radoši piedalījās tajā ar savām idejām!

Direktore I. Sērmūksle

« Atpakaļ