Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2014-03-05 10:58

Video “Mēs skolā” ir izvērtēts!

Anketas tika izsūtītas elektroniski visiem Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas izglītojamajiem un skolotājiem. Vērtēšanā varēja piedalīties ikviens youtube lapas apmeklētājs (video “Mēs skolā” http://www.youtube.com/watch?v=Wv1aGA0GtIM )

 

 

Anketa bija pieejama 

https://docs.google.com/forms/d/1ZnLASOqhrrmZ-HpvWb3KeaUFxTg9koT3WVNIKHiPcHo

Anketu kopsavilkumu var apskatīt  http://failiem.lv/g/kchtrau#i1

Anketēšanā  piedalījās 32 respondenti.

Priecājamies, ka 97% mūsu video patika. Saņēmām atzinības vārdus, no klasesbiedriem, skolotājiem un citiem skatītājiem.

56% respondentu video vērtē kā interesantu, 25% - kā izglītojošu, 9% - kā jautru. Video veidojām, lai būtu interesants, nedaudz izglītojošs un brīžiem arī jautrs (ar humoriņu).

Video kvalitāti respondenti novērtēja ar 10 ballēm-9%, 9 – 28%, 8 – 38%, 7 – 6%, 6 – 9%. Video kvalitāte ir atkarīga no kameras izšķirtspējas, apgaismojuma  un no montēšanas programmas. Citi video tika filmēti ar fotoaparātu. Secinam, ka filmējot sižetus ir jāizmanto tikai viena veida filmēšanas iekārta.

            Video intervijas respondentu vidējais  vērtējums ir 8 balles (50%). Mūsuprāt intervijas bija dabiskas un patiesas. Tas arī šo filmiņu padarīja īpašu. Tikai nedaudz tika montēti materiāli.

            Mūsu filmiņas radošumu respondenti novērtēja ar 9 ballēm – 22%, 8 ballēm – 31%. Scenāriju veidi bija vairāki. Kopīgi vienojāmies tieši par šādās sadaļām (kas mēs esam, kur mēs esam, ko par mums domā sabiedrība, ko domā mūsu absolventi, mūsu domas, mēs par skolotājiem, skolotāji par mums, ko mēs mācāmies, kādi mēs esam, mūsu draugi). Prieks, ka vairākums respondentu augstu novērtē mūsu radošumu.

            Video montāžas respondentuvidējais  novērtējums ir 9 balles. Šie rezultāti mūs priecē, jo mēs video montēšanā esam tikai iesācēji. Otreiz montējot video noteikti būtu vēl labāk.

            Lūdzām respondentus novērtēt mūsu ieguldīto darbu video tapšanā. Šajā anketas jautājumā ieguvām visaugstāko novērtējumu (10 balles-34%, 9 – 28%,  8 – 19%) no visiem pieciem jautājumiem par veidoto video. Video veidošanā tiešām ieguldījām daudz laika un pūles. Patīkami, ka respondenti novērtēja mūsu pūles  video tapšanā.

Paldies visiem, kuri  iesaistījās  projekta īstenošanā un  aktīvajiem  jauniešiem par dalību  projekta aktivitātēs.

Pateicamies, ka izteicāt savu viedokli par mūsu veidoto video “Mēs skolā”.

 

   KOPĀ PRIEKS komanda

 

"Šis projekts tika finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu."

« Atpakaļ