Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2020-03-12 06:21

Atzinība par projektu

Kā jau 4.11.2020. skolas ziņās informējām, mūsu skola bija vadošais partneris un projekta "Adult ReStart" iesniedzējs Erasmus programmai.

Atbilstoši atskaites kvalitatīvajā vērtēšanā iegūtajam punktu skaitam, mūsu projekts atzīts kā labās prakses piemērs, par kuru varēsim lasīt gan VIAA mājaslapā, gan Jelgavas novada mājaslapā.

Sakām lielu paldies Plānošanas un attīstības departamenta Izglītības projektu vadītājam Gatim Kasparinskim par ieguldīto darbu, atbalstu un padomu visa projekta realizēšanas laikā!

Tā kā Gatis ir noslogots ar vairākiem citiem projektiem, tad šobrīd sadarbojamies ar Izglītības projektu vadītāju Agri Dobrovoļski un strādājam pie jaunas projekta idejas, ko iesniegt Erasmus + programmai.  Skolai ir piedāvāta arī sadarbības partnera loma gan projektam, ko izstrādā Turcijas pārstāvji, gan projektam ar mūsu kaimiņiem lietuviešiem.

Ceru, ka visiem kopā mums izdosies realizēt kādu noderīgu projektu, kura rezultātus varēsim izmantot skolas darba pilnveidei!

Skolotāja Inga Eihentāle 

« Atpakaļ