Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2013-04-05 05:36

APRĪLIS - PALĪDZĪBAS UN LABESTĪBAS MĒNESIS

Jau trešo gadu Jauniešu pašpārvalde rīko akciju „Palīdzības un labestības mēnesis”. Pagājušajā gadā kopīgi sarūpējām  12 lielus maisus (~200 kg), 2011.gadā - 18 lielus maisus (~250 kg) ar apģērbiem gan pašiem mazākajiem, gan pusaudžiem un pieaugušajiem, kas ir paredzētas Jelgavas novada trūcīgajām ģimenēm.

Akcijā piedalījušies vairāk kā 40 ziedotāji - skolotāji un izglītojamie. Daudzi ziedotāji piedalās katru gadu.

Grūtībās mūsdienās var nonākt ikviens, un vairs nav tik grūti iedomāties, ka arī pašam kādreiz var būt nepieciešama palīdzība.  Tādēļ vēl jo vairāk ir svarīgi palīdzēt cilvēkiem, kuriem dzīvē šobrīd ir paveicies mazāk. Tu vari palīdzēt, nododot apģērbu!

Ieskaties kārtīgi savā drēbju skapī un tu noteikti atradīsi daudzus apģērbus, kuri jau gadiem nav uzvilkti, izgājuši no modes vai vienkārši apnikuši. Nemāni sevi ar domu, ka varbūt tomēr šīs drēbes noderēs, bet labāk izdari kādu labu darbu. Tev šīs drēbes vairs nav vajadzīgas, bet kādam citam cilvēkam tās ir pat ļoti svarīgas.

Ziedotās  mantas  vari  atstāt  savā  konsultāciju  punktā!

Centra KP – Jeļenai Rjazancevai

Svētes KP – Dzintrai  Kancēvičai

Zaļenieku  KP - Lilitai Leoho

Šķibes  KP -    Maigai  Marcinkevičai

Mūsu saziedotās mantas var sākt savu otro dzīvi pie cilvēkiem, kuriem tās ir ļoti nepieciešamas!

Jautājumu gadījumā  zvaniet Evijai Ragovskai – mob.26492194

« Atpakaļ