Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2012-11-14 14:25

NordPlus noslēguma projekta vizīte Tallinā, Igaunijā.

No š.g. 5. – 8. novembrim direktore Irma Sērmūksle, direktores vietniece Regina Detlava un lietvede (projekta koordinatore) Dina Gabrāne  piedalījāmies NordPlus adult projekta „How to help students with special needs” noslēguma vizītē Igaunijā, Tallinā.

Vizītes laikā projekta dalībniekiem bija iespēja iepazīties ar Tallinas pieaugušo ģimnāzijas pieredzi darbā ar izglītojamajiem ar īpašām vajadzībām.  Viesojāmies arī Astangu rehabilitācijas centrā, kurā ir iespēja pilnveidoties un mācīties kādu profesiju cilvēkiem ar īpašām un speciālām vajadzībām.

Šī bija noslēguma vizīte NordPlus projekta ietvaros. Projekts noslēgsies ar mājaslapas izveidi, kurā visas dalībskolas ievietos savus labākos aprobētos metodiskos materiālus. Ceram, ka tas būs lielisks palīglīdzeklis visu dalībskolu pedagogiem darbā ar izglītojamajiem, kuriem ir īpašas vajadzības.

Tā kā mūsu sadarbība ar Tallinas un Oulu pieagušo skolām ir veiksmīga, tad pārrunājām arī  par turpmāko sadarbību pie jauniem projektiem. Nākamreiz plānojam rakstīt kopēju projektu Grundtvig programmā, piesaistot vēl arī citas skolas no dažādam valstīm.

« Atpakaļ