Brīvais vilnis: leģendārie Latvijas zivju konservi ar gadsimtu pieredzi

Brīvais vilnis: kvalitātes zīme Latvijas zivju pārstrādē

Vairāk nekā 70 gadu pieredze un nemainīgās vērtības

Vairāk nekā septiņu gadu desmitu garumā “Brīvais vilnis” ir kļuvis par sinonīmu augstākās kvalitātes zivju konserviem Latvijā. Šis ilggadējais pieredzes stāsts ir veidojis uzņēmuma identitāti, balstoties uz nemainīgām vērtībām: rūpību, tradīciju godināšanu un nepārtrauktu izcilības meklējumu. Katra konservu kārba ir apliecinājums tam, ka “Brīvais vilnis” ne tikai ražo produktus, bet arī saglabā un nodod tālāk gadsimtiem veidotas zināšanas par zivju pārstrādi. Šī pieredze ļauj uzņēmumam piedāvāt patērētājiem produktus, kas atšķiras ar izcilu garšu un kvalitāti, radot uzticību un pārliecību par izvēli. Mēs mainām priekšstatus par zivju konserviem, uzsverot, ka tie var būt ne tikai praktisks, bet arī gardēžu cienīgs produkts, kas gatavots ar lielu rūpību un atbildību pret patērētāju.

Inovatīva pieeja konservēšanas tehnoloģijām

Lai gan “Brīvais vilnis” lepojas ar savām tradīcijām, uzņēmums nebaidās no inovācijām, nepārtraukti pilnveidojot konservēšanas tehnoloģijas. Šī proaktīvā pieeja nodrošina ne tikai produktu svaigumu un garšas īpatnību saglabāšanu, bet arī rada jaunus, aizraujošus produktus, kas atbilst mūsdienu patērētāju prasībām. Investējot ik gadu ievērojamas summas – aptuveni 150 000–200 000 eiro – iekārtās un inovācijās, “Brīvais vilnis” apliecina savu apņemšanos saglabāt līderpozīcijas nozarē. Šīs investīcijas ļauj ieviest modernākas ražošanas metodes, uzlabot produktu drošību un palielināt efektivitāti, vienlaikus saglabājot tradicionālo garšu un kvalitāti, kas ir “Brīvais vilnis” zīmola pamatā. Mēs meklējam jaunus veidus, kā uzlabot konservēšanas procesu, lai katra zivs saglabātu savu dabīgo garšu un tekstūru.

Daudzveidīgs produktu klāsts un populārākie gardumi

Iepazīsties ar Brīvais vilnis šī brīža konservēto zivju klāstu

“Brīvais vilnis” piedāvā plašu un daudzveidīgu zivju konservu klāstu, kas spēj apmierināt pat visprasīgākās gaumes. Uzņēmums pārstrādā un konservē dažādus zivju veidus, tostarp siļķi, skumbriju, šproti, tūnci un sardīnes, nodrošinot plašu produktu izvēli. Klāstā atrodami konservi dažādās gatavošanas variācijās: klasiskie konservi eļļā, pikantie produkti tomātu mērcē, gardās šprotes, sulīgas grilētas zivis un pat ērti pagatavojamas pastētes. Kopumā “Brīvais vilnis” piedāvā aptuveni 60 dažādu veidu konservus, nodrošinot ikvienam iespēju atrast savu iecienītāko gardumu. Uzņēmums nepārtraukti strādā pie jaunu produktu izstrādes, lai piedāvātu patērētājiem svaigas un inovatīvas garšas.

Īpašie piedāvājumi: Rīgas šprotes eļļā un skumbriju filejas

Starp daudzajiem “Brīvais vilnis” produktiem īpašu vietu ieņem divi tautā iemīļoti gardumi: “Rīgas šprotes eļļā” un “Skumbriju filejas tomātu mērcē”. “Rīgas šprotes eļļā” ir klasika, kas iekarojusi daudzu sirdis ar savu izsmalcināto garšu un augsto kvalitāti. Šīs šprotes tiek gatavotas no rūpīgi atlasītām brūklēm, saglabājot to dabisko garšu un sulīgumu. Savukārt “Skumbriju filejas tomātu mērcē” piedāvā pikantu un sātīgu baudījumu, kur sulīgās skumbriju filejas lieliski sader ar bagātīgo tomātu mērci. Šie ir tikai daži piemēri no plašā klāsta, kas apliecina “Brīvais vilnis” spēju piedāvāt produktus dažādām gaumēm un vēlmēm, nodrošinot ne tikai izcilu garšu, bet arī vizuāli pievilcīgu noformējumu. Populārs ir arī produkts “Grilētas sardīnes olīveļļā ar citronu”, kas piešķir ēdienam svaigumu un izsmalcinātību.

AS Brīvais vilnis: uzņēmuma pamatdati un darbības virzieni

Eksports uz 40 valstīm: Brīvais vilnis pasaules tirgū

“Brīvais vilnis” ir ne tikai spēcīgs Latvijas tirgus spēlētājs, bet arī veiksmīgs zivju konservu eksportētājs. Uzņēmums 80% savas produkcijas eksportē uz 40 pasaules valstīm, apliecinot savu globālo konkurētspēju un pieprasījumu pēc augstas kvalitātes zivju konserviem. Šis plašais eksporta tīkls ir rezultāts ilggadējam darbam, uzticībai kvalitātei un spējai pielāgoties dažādu tirgu prasībām. “Brīvais vilnis” produkti ceļo pa visu pasauli, nesot Latvijas garšu un tradīcijas uz tālām zemēm. Lai gan konkurence pasaules tirgū ir liela, uzņēmums spēj noturēt savas pozīcijas, pateicoties nemainīgi augstajai kvalitātei un inovatīvajai pieejai.

Ražošanas procesa būtība: no zivs līdz konservam

Ražošanas process “Brīvais vilnis” ir rūpīgi pārdomāts un kontrolēts katrā solī, lai nodrošinātu galaprodukta augstāko kvalitāti. Viss sākas ar rūpīgu reņģu un brētliņu šķirošanu, izvēloties tikai svaigākās un vislabākās zivis. Tālāk seko tradicionālā kūpināšanas procesa posms, kas piešķir zivīm unikālu garšu un aromātu. Pēc tam zivis tiek precīzi fasētas atbilstoši katra produkta specifikai, pievienojot kvalitatīvas eļļas, tomātu mērces vai citus ingredientus. Galvenais kvalitātes un drošības nodrošinājums ir sterilizācija autoklāvos, kas garantē produktu ilgu glabāšanas laiku un drošumu patērētājiem. Šis pilnais ražošanas cikls, sākot no izejvielu izvēles līdz gatavai produkcijai, ir rūpīgi uzraudzīts, nodrošinot, ka katra “Brīvais vilnis” konservu kārba atbilst uzņēmuma augstajiem standartiem. Uzņēmuma juridiskā adrese ir Ostas iela 1, Salacgrīva, Limbažu novads, LV-4033, un tā galvenā darbības joma ir zivju, vēžveidīgo un mīkstmiešu pārstrāde un konservēšana. “Brīvais vilnis” ir akciju sabiedrība ar reģistrācijas numuru 40003056186, dibināta 1992. gadā. Pērn uzņēmums saražoja 14 miljonus konservu kārbu un nomaksāja 2 miljonus eiro nodokļos.

Brīvais vilnis: zivju konservi ar dziļām saknēm un skaidru nākotni

“Brīvais vilnis” ir vairāk nekā tikai zivju konservu ražotājs; tas ir uzņēmums ar dziļām saknēm Latvijas vēsturē un kultūrā, kas ar skaidru redzējumu raugās nākotnē. Vairāk nekā 70 gadu pieredze, nemainīgas kvalitātes vērtības un nepārtrauktas inovācijas ir veidojušas zīmolu, kas ir iecienīts gan Latvijā, gan pasaulē. Uzņēmums turpina attīstīties, pielāgojoties tirgus tendencēm un patērētāju vēlmēm, vienlaikus saglabājot savu unikālo identitāti. Lai gan nozare saskaras ar izaicinājumiem, piemēram, izejvielu pieejamību un administratīvo slogu, “Brīvais vilnis” spēj saglabāt savu konkurētspēju, pateicoties efektīvai ražošanai, plašajam produktu klāstam un spēcīgajam eksporta potenciālam. Tiek prognozēts, ka uzņēmuma apgrozījums 2024. gadā sasniegs 14,07 miljonus EUR. “Brīvais vilnis” ir gatavs turpināt savu stāstu, piedāvājot patērētājiem augstas kvalitātes zivju konservus, kas gatavoti ar rūpību, pieredzi un mīlestību. Uzņēmums piedāvā iegādāties zivju konservus tieši no ražotāja ar piegādi, padarot savus gardumus vēl pieejamākus. Izstrādāts arī caurspīdīgs konservu kārbas vāciņš sadarbībā ar “O’Klein”, kas ļauj patērētājiem redzēt produktu pirms iegādes.

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *