Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2023-05-22 10:27

Notikusi skolas Sporta un Mākslas diena!

Sestdien, 20.maijā  Jelgavas Pasta salā notika skolas Sporta un Mākslas diena. Šī diena pagāja sportiskā un draudzīgā noskaņojumā, bet tiem, kam sirdī ir māksla, bija iespēja izpausties gleznošanā.

Sporta un Mākslas diena tika svinīgi atklāta ar direktores Irmas Sērmūksles uzrunu, pēc kuras sekoja iepazīšanās spēle. Pēc nelielas iesildīšanās, sporta tiesnese Ingūna Čākure sadalīja dalībniekus komandās. Sacensības varēja sākties. Pasākuma laikā notika jautras netradicionālās komandu stafetes, azartiska grupu orientēšanās Pasta salā un aizraujoša individuālā orientēšanās labirintā. Pasākuma dalībnieki, kuri nejuta sevī pietiekošu sporta garu, kopā  ar  mazākajiem dalībniekiem, izpaudās mākslas darbu radīšanā vizuālās mākslas skolotājas Daces Jakušonokas vadībā.

Pasākums noslēdzās ar apbalvošanu. Tika pasniegti diplomi aktīvākajām komandām: I vietu ieguva komanda “Zibens”, II vietu - “Čikāgas trīnīši”, III vietu - “Bauska”. Fotoorientēšanās sacensībās visātrākie bija Tomass Vecums-Veco pārī ar Dainu Livdāni, viņiem sekoja Eihenbergu ģimene, savukārt trešo vietu izcīnīja Marta Štāla ar ģimeni.  Mākslas darbu konkursā I vietu ieguva Marta Micko , II vietu māsas Kate un Elīza,  III vietu Filips Vecums-Veco. Ātrākie dalībnieki individuālajās stafetēs: I vieta Matīsam Antonam, II vieta Dāvim Markusam Eihenbergam, III vieta Paulam Blumbergam. Pārējie pasākuma dalībnieki saņēma veicināšanas balvas par aktīvu dalību pasākumā.

Pēc aktīvas sportošanas visi dalībnieki cienājās ar līdzi paņemto cienastu un skolas sagādāto kliņģeri, raisot savstarpējās sarunas un paužot prieku par kopā pavadīto laiku.

Arī nākošajā mācību gadā tiks rīkota Sporta un Mākslas diena, lai pēc iespējas vairāk vienotu gan izglītojamos, gan skolas kolektīvu.

Sporta un Mākslas dienas galeriju skat. ŠEIT

 

Rakstu sagatavoja skolotāja L. Vecums-Veco

« Atpakaļ