Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2022-11-02 12:51

Ekselences balva skolotājam Kārlim Daģim

Ekselences balva skolotājam Kārlim Daģim

 

Sveicam fizikas skolotāju Kārli Daģi ar Ekselences balvas saņemšanu!

“Ekselences balva” ir izglītības ekspertu un uzņēmēju kopīgi radīta iniciatīva, lai pateiktu paldies un izceltu tos skolotājus, kuru sniegums kalpo par mērauklu izcila pedagoga darbam 21. gadsimtā.

Otrdien, 1. novembrī, svinīgā ceremonijā “Ekselences balvu” un stipendiju 1400 eiro apmērā saņēma skolotājs Kārlis Daģis, kurš fiziku māca gan Jelgavas Valsts ģimnāzijā, gan arī mūsu skolā.

Fināla kārtā no 190 pieteiktajiem pedagogiem piedalījās 22 un Kārlis parādīja sevi, kā labāko fizikas skolotāju.

Kārli Daģi pedagogu apbalvošanas ceremonijā sveica Valsts prezidents Egils Levits.

“”Ekselences balva” ir atzinība un pateicība izcilākajiem skolotājiem! Šī balva ir viena no mūsu iniciatīvām, lai palīdzētu skolēnus virzīt uz obligāto eksāmenu. Bez motivētiem pedagogiem un saistoša mācīšanas veida pie zināšanām netikt’’, norādīja Normunds Bergs, ilggadējs balvas atbalstītājs, Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācijas prezidents un a/s  “SAF Tehnika” valdes priekšsēdētājs.

  Ceremonijā piedalījās arī LU rektors Indriķis Muižnieks, IZM valsts sekretāra vietniece Ilze Saleniece, Vācijas vēstnieks Kristians Helts un citas prominentas personas.

Mēs visi priecājamies par skolotāja Kārļa Daģa sasniegumu!

Skolas direktore I. Sērmūksle

« Atpakaļ