Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2011-05-26 05:22

Ieejam finiša taisnē!

19.maijā Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas Svētes konsultāciju punktā notika Pēdējā zvana pasākums devītklasniekiem un divpadsmitās klases beidzējiem. Šī bija pēdējā mācību diena, kuru arī noslēdza iezvanītais pēdējais zvans. Pamatskolas un vidusskolas beidzējiem priekšā ir eksāmenu laiks, pēc kuriem kāds turpinās mācīties vidusskolā vai augstskolā, bet cits dosies iekarot pasauli. Šī diena ir mirklis, kad tiek ieiets tādā kā finiša taisnē. Jaunieši pirms eksāmeniem izjūt uztraukumu, visvairāk satrauc matemātikas eksāmens.

Skolēnus uzrunāja direktore sakot, ka Pēdējais zvans vienlaikus ir priecīgi un skumji svētki, jo nu ir pienācis brīdis, kad skolēni ir tik pieauguši un jauki, ka žēl atvadīties. Arī 8. un 11.klases izglītojamie vēlēja veiksmi eksāmenos vecākajiem skolas biedriem. Savukārt 9. un 12. klases audzēkņi teica paldies vārdus saviem skolotājiem par viņu ieguldīto darbu, atbalstu mācību laikā un pacietību. Bija smaržīgi ziedu pušķi, daudz laba vēlējumi un gards kliņģeris spēka uzkrāšanai eksāmenu laikam.

Ir strādāts, smiets un katra tikšanās ar skolas dienu sākta ar mīlestību un darba prieku. Jā, arī ne mazums slinkots, bet vēl ir palicis pavisam nedaudz, kad mūsu izglītojamie dosies tālāk savā ceļā. Jau pirmdien sākās eksāmeni.

Tā kā, lai jums viss izdodas un veiksmi eksāmenos!

« Atpakaļ