Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2011-04-27 08:48

Sadraudzības pasākums

21.aprīlī Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas Jauniešu pašpārvaldes dalībnieki piedalījās sadraudzības sporta spēlēs „Jautrie starti” Talsu novada Vakara un neklātienes vidusskolā.

          Mūsu komandā bija skolnieki no Svētes KP (Jānis Dubrovskis, Baiba Vītola, Laila Lorence, Mariss Jākobsons,  Jānis Savickis, Jurijs Gedersons) no Šķibes KP (Beāte Drebeinika, Inga Dimitrijeva) no Zaļenieku KP (Rasa Gulbe, Liene Grigorjeva un Vitālijs) un skolotājas Evija un Dace.

          Ceļš bija garš, bet jautrs. Talsos mūs sagaidīja jauniešu pašpārvaldes meitenes, kuras izrādīja mums savu skaisto skolu.

          Sacensības notika sporta hallē. Kopā bija 3 komandas, bijām priecīgi, jo pirmās 3 vietas tiks apbalvotas.

Komandas iepazīstināja ar savu devīzi. Mūsu devīze bija „Jo tālāk jo trakāk” (tā kā bijām vistālākie viesi).

          1.uzdevumā iemācījāmies izkārt veļu uz veļas auklas, ja rokās ir gumijas cimdi. Šajā uzdevumā mūsu pirkstiņi nebija tik veikli kā pārējām komandām. Toties 2 uzdevumā bijām pirmie – no sava apģērba izveidojām viss garāko virvi (dažam labam nācās novilkt gandrīz visu). Mums patika arī jauktās komandas, bija iespēja iepazīties ar citu skolu jauniešiem. Komandas spēlēja volejbolu ar milzīgo vingrošanas bumbu, tas gan bija grūti, mūs pārspēja visas komandas.

No katras komandas tika izvēlēts mākslinieks un datora fans, kuriem bija jāveic savs uzdevums. Mūsu Laila uzzīmēja zīmējumu, kurā attēloja visu kas saiastīts ar Lieldienām. Balsošanas rezultātā iegūstot 1. vietu. Datora 

fans Vitālijs izveidoja mājas lapu par Lieldienām arī iegūstot 1.vietu. (mājas lapa apskatāma Vitalijs.comuf.com)

Apbalvošanas ceremonijā ieguvām daudzināšanas rakstus un divus 1.vietas diplomus, tikām arī pie svētku kliņģera un Talsu Vakara un neklātienes vidusskolas apgleznota šķīvīša, „Jautrā starta” ikgadējo simbolu.

Kad bijām nosportojušies un saposušies mūs gaidīja bagātīgi klāts galds (salātiņi ar maizi mums jo īpaši garšoja). Tā kā pašpārvaldē darbojās aktīvi un jautri jaunieši, nekādas ilgas sēdēšanas pie galda nebija. Operatīvi tika atbrīvots skatuves laukums, kur jaunieši demonstrēja popielu ar dažādu atrebūtiku. Arī skolotāji māk jautroties un skolotāji arī  parādīja savu  priekšnesumu. Jaunieši nepagura ne mirkli, līdz vakaram tika spēlētas jautras spēles un aktivitātes.

Sadraudzības pasākums bija izdevies Jelgavas jaunieši bija priecīgi par šo iespēju sadraudzēties un aktīvi sevi pierādīt Talsos.

Paldies Talsu Vakara un neklātienes vidusskolas jauniešiem un skolotājiem par sirsnīgu sagaidīšanu un viesmīlību.

Gaidam talsinieki Jūs ciemos!!!

 

Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas

 jauniešu pašpārvaldes vārdā skolotāja Evija

« Atpakaļ