Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2020-02-13 06:29

Atsauksmes par izrādi

Mēs ar Jelgavas novada Neklātienes vidusskolu 11. februārī bijām uz teātra izrādi “Pēc grāmatas motīviem”. Izrāde notika Rīgā, Dirty Deal Teatro jeb DDT.

Skola nodrošināja bezmaksas transportu uz teātri un atpakaļ. Izrāde bija interesanta, tā bija nedaudz nopietna un diezgan smieklīga.

Izrāde bija pēc Tomasa Bernhera romānu “Noriets” motīviem. Izrāde man likās nedaudz neparasta, jo to spēlēja tikai divi cilvēki. Viens stāstīja par romānu no galvenā varoņa drauga skatiena. Viņš ik pa laikam “pārģērbās” par skolnieku, kurš attēloja kā grāmatas stāstītais varētu izskatīties mūsdienās. Otrs aktieris lielāko daļu no izrādes tēloja ļoti talantīgu bērnu no Vācijas, kurš arī bija skolnieks.

Luga ir ļoti sarežģīta, tas nav manos spēkos to labi izskaidrot, tāpēc iesaku to noskatīties pašiem.

Foto:  Alfrēds Ulmanis

Atsauksmes autors: Teodors Tolpežņikovs, 9.s2

 

 

Mēs ar Jelgavas novada Neklātienes vidusskolu 11.februārī devāmies uz izrādi “Pēc grāmatas motīviem”. Izrāde bija kolosāla, taču tā bija sarežģīta. Viegli bija saprast angļu valodu, kurā runāja skolnieks no Vācijas. Es izbaudīju laiku, varēja pasmieties. Izrāde bija ļoti interesanta! Iesaku, un jūs nenožēlosiet, ja noskatīsieties!

Šī ir pirmā ekskursija, kurā es biju ar šo skolu. Sākumā likās, ka nebūs vērts, bet tagad sapratu, ka pirms atteikties, vajag izmēģināt. Bija prieks pavadīt laiku ar skolas biedriem. Ja piedāvātu vēl braukt, es bez domāšanas piekristu. 

Atsauksmes autors: Gvido Rugājs, 9.s2

« Atpakaļ