Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2020-02-12 14:52

Teātra izrāde

11.02.2020 Jelgavas novada Neklātienes izglītojamie programmas “Skolas soma” ietvaros apmeklēja izrādi “Pēc grāmatas motīviem”, ko piedāvāja Dirty Deal Teatro radošā komanda.

Šī izrāde bija ar ļoti sarežģītu kompozīciju, kur pagātnes notikumi aizved pie kādas Rīgas skolā dzimušas draudzības starp latviešu puisi un no Vācijas atbraukuša apmaiņas skolnieka Jonatana draudzību.

 Izrādes tagadnes notikumi pauž 3 ļoti talantīgu klavieru virtuozu satikšanos ar izcilībām, kas ir viņu pašu draugi. Kā spēt samierināties ar to, ka neesi labākais un zini, ka nekad tāds nebūsi? Un vai ar to vispār var samierināties ļoti talantīgi cilvēki?

Izcilā aktierspēle 2 aktieru tēlojumā ļāva sajust to, cik izcili jaunie talanti ir uz skatuvi, cik lieliski viņi spēj iejusties dažādos tēlos un pat dzimumos! Izrādes darbību ik pa laikam atdzīvina dialogi vienkāršā angļu valodā, kā arī ainiņas no skolas dzīves.

Pārrunājot ar izglītojamajiem, kā patika izrāde, visi atzina, ka bijis interesanti un aizraujoši, dažkārt pat smieklīgi.

Aicinu skolas izglītojamos arī turpmāk aktīvi apmeklēt skolas piedāvātās ekskursijas un pasākumus!

Skolotāja Inga Eihentāle.

« Atpakaļ