Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2019-10-21 14:20

Konference Tallinā

Skolas sadarbības partneris- Tallinas pieaugušo ģimnāzija (Tallin Adult Gymnasium)- uzaicināja mūsu skolas pārstāvjus uz jubilejas konferenci “100 gadi pieaugušo izglītībai Tallinā”

 Konference tika organizēta Tallinā, Skolotāju namā, kopā ar vēl vienu pieugušo izglītības skolu - Tallinas Vecpilsētas pieaugušo ģimnāziju. Konferencē iepazināmies ar Igaunijas pieaugušo izglītības attīstības vēsturi, vēsturiskā un starptautiskā skatījumā, klausījāmies lasījumus par novitātēm pieaugušo izglītībā un jaunām tendencēm, guvām jaunas idejas darba uzlabošanai savā skolā. Referātus par šīm tēmām lasīja Igaunijas Izglītības ministrijas pārstāvji, skolu direktori un uzaicinātie lektori.

Konferencē piedalījās arī mūsu ilglaicīgās sadarbības partneri- Haapsalu  pieaugušo skola (Igaunija),  Oulu pieaugušo izglītības centrs (Somija) un Rīgas Reinholda Šmēlinga vidusskola.  Konferences laikā pārrunājām tālākos sadarbības plānus, izvirzījām uzdevumus nākamā gada skolēnu sadarbības projektam Haapsalu, kā arī vienojāmies par projekta tehniskajiem risinājumiem.

            Satikšanās noslēgumā  vienojāmies par nākamā gada sadarbības līguma parakstīšanu, pedagogu aktivitātēm līguma ietvaros un sasniedzamajiem rezultātiem.

Direktores vietniece R.Detlava

« Atpakaļ