Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2019-05-10 07:09

Uzdevumi.lv apmācība

Lai veicinātu skolotāju prasmes darboties portālā uzdevumi.lv, 8. maijā skolotāji varēja apmeklēt nodarbību, ko vadīja kompetents un ļoti atraktīvs Uzdevumi.lv pārstāvis Normunds Vilce. Skolotāji trenējās kontroldarbu, testu, mājas darbu veidošanā, kā arī paši iejutās izglītojamo lomā, veicot testu. Bija interesanti un pat jautri! Lielākā daļa no tiem, kas piedalījās nodarbībā, labprāt vēlreiz izmantotu iespēju papildināt savas zināšanas un prasmes. Varbūt lietderīgāk būtu to darīt mācību gada sākumā, kad visiem vairāk enerģijas un vēlmes „sākt jaunu dzīvi”. Aicinu kolēģus, ja būs šāda iespēja, noteikti to izmantot!

Lai labāk sagatavotos eksāmeniem, 9. un 12. klases skolēni līdz 16. 06 var izmantot PROF pieslēgumu. Uzdevumi pamatā veidoti ar īsu teoriju un iespēju vairākas reizes pildīt uzdevumus, atrodot pareizo variantu. Par šo iespēju var arī plašāk izlasīt e- klasē sadaļā “Aktuālā informācija”.

Mūsu skola pēc portāla uzdevumi.lv izmantošanas biežuma ir pirmajā simtniekā valstī un pirmajā četriniekā novadā.

Rakstu sagatavoja skolotāja Biruta Brente

« Atpakaļ