Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2018-08-17 11:39

Pedagogu seminārs-praktikums

Šā gada 16. augustā mūsu skolas pedagogi pēc atvaļinājuma pirmo darba dienu iesāka ar semināru – praktikumu. Pedagogi apmeklēja Bruknas muižu, kur saimnieko priesteris Andrejs Mediņš. Tieši viņš ir izveidojis šo vietu par Kalna svētību kopienu – atkarībās nonākušo rehabilitācijas komūnu. Šajā komūnā nonākušie cilvēki savu atveseļošanās ceļu veic caur lūgšanām, smagu darbu un dzelžainu disciplīnu, kā rezultātā ir tapis viss, kas kopienā redzams – iekopta palīgsaimniecība, uzcelta baznīca un apsaimniekota pati Bruknas muiža.

Iepazīstot tuvāk Jelgavas novadu, pedagogi iegriezās Sesavas pagasta Blūdžos, kur mūs sagaidīja Mālkalnu saimniece iepazīstinot ar savu saimniecību un siera siešanas meistarības prasmēm un panākumiem.

Tā kā jaunā pieeja mācību procesa organizēšanā prasa no pedagogiem prasmi sadarboties, strādāt grupās, tad Langervaldes parkā pedagogi šīs prasmes pilnveidoja veicot kopīgus uzdevumus.

Pasākums noslēdzās ar veiksmīgākās komandas apbalvošanu.

 

Informāciju sagatavoja pedagogs:  L. Vecums-Veco

 

« Atpakaļ