Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2018-01-08 08:46

Starptautiskais seminārs Tallinā

Šā gada 5. janvārī Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas direktore kopā ar skolotāju L.Vecums-Veco piedalījās Tallinas pieaugušo ģimnāzijas rīkotajā starptautiskajā seminārā “Augsts stresa līmenis darba vietā”. Seminārā tika aplūkoti biežāk sastopamie stresa veidi skolā, kā tos konstatēt un kā ar tiem tikt galā, lai novērstu izdegšanas risku. Lekciju vadīja Tallinas Tehniskās universitātes profesore Mare Teichmann. Seminārā piedalījās pārstāvji no starpvalstu sadarbības skolām: Upper-Secondary School for Adults in Haapsalu (Igaunija), Upper-Secondary School for Adults in Oulu (Somija) un Rīgas vakara ģimnāzijas.

Semināra noslēgumā svinīgā ceremonijā visas iesaistītās dalībvalstis parakstīja jaunu sadarbības līgumu 2018.gadam. Šī līguma ietvaros paredzēta jauniešu tikšanās Oulu (Somijā) šā gada 25. un 26. aprīlī, kurā no katras dalībvalsts piedalīsies četri jaunieši un skolotājs, lai dalītos pieredzē jauniešu pašpārvaldes jautājumos, mācītos sadarboties un veidotu kopīgus projektus. No 23. līdz 25. augustam notiks pedagogu tikšanās, kuras laikā plānots attīstīt iestādes pieaugušo izglītošanā, pārrunāt problēmjautājumus un iepazīties ar jaunumiem Moodle un Vilma vidē.

 

Informāciju sagatavoja pedagogs L.Vecums-Veco

« Atpakaļ