Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2017-09-29 07:13

Skolotāju dienas ieskaņā

    Jelgavas novada pašvaldība 29.septembrī pulcēja izglītības iestāžu pedagogus, lai pateiktos par sasniegumiem profesionālajā, pedagoģiskajā darbā un uzsvērtu skolotāja profesijas nozīmi.

    No mūsu skolas Izglītības pārvaldes atzinību saņēma  angļu valodas skolotāja Anda Paņuhno kā izcila angļu valodas skolotāja neklātienē un tālmācībā.

    Arī konsultāciju punktos tika organizēti svinīgi brīži, lai uz mirkli pedagogi pēc smagā darba cēliena septembrī varētu baudītu  jauko sajūtu par pedagoga misijas nozīmību. Sirsnīgā atmosfērā pie  kliņģera un kafijas  Šķibes konsultāciju punkta skolotāji atcerējās interesantākos notikumus skolas dzīvē. Metodiķe Maiga Marcinkeviča pateicās skolotājiem par  labu darbu un atsaucību ikdienas darbā.

   Paldies Andai Paņuhno un visiem kolēģiem par ieguldījumu jaunatnes izglītošanā! Mēs katrs savā neatkārtojamā veidā dodam pienesumu labākai nākotnes sabiedrībai.

    Aicinu kolēģus būt nevis kā svecei, kas dod gaismu sadegot, bet censties iegūtās zinības un mīlestību pārveidot tā, lai katrs izglītojamais to spētu pārņemt. Aicinu vienmēr paturēt prātā, ka mīlestībai piemīt  unikālā īpašība: jo vairāk dosim, jo vairāk mūsos tā ieplūdīs.

    Lai Jums visiem saulaina, atziņām bagāta skolotāju diena!

 

direktore I.Sērmūksle

« Atpakaļ