Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2017-03-15 10:53

19.skolas attīstības plānošanas konference

Šā gada 10.martā notika kārtējā, 19. Skolas attīstības plānošanas konference. No skolas 46 darbiniekiem konferencē piedalījās 37, attaisnoti neieradās 6, nezināmu iemeslu dēļ neieradās 3. Konferencē piedalījās arī aicinātie Jelgavas novada domes pārstāvji un Jelgavas novada pašvaldības Darba aizsardzības un ugunsdrošības speciāliste D.Majoka.

Konference iesākās ar tradicionālo kafiju un sarunām kuluāros, kam sekoja Jelgavas novada Izglītības pārvaldes vadītājas Gintas Avotiņas uzruna. Dažādās nominācijās tika sveikti sekojoši Jelgavas novada domes pārstāvji: Izglītības pārvaldes vadītāja Ginta Avotiņa, IT speciālisti Ervīns Cēsnieks un Māris Žoids, kā arī skolotāji: Maiga Marcinkēviča, Valda Grunte, Rihards Goldmanis, Olga Karasenko, Ilva Logina, Sandra Rubule, Iveta Adata, Linda Vecums-Veco.

Direktore Irma Sērmūksle atskatījās uz paveikto gada griezumā, kā arī galvenos vilcienos pastāstīja par pašvērtēšanas procesu skolā.

Konferences turpinājumā Jelgavas novada pašvaldības Darba aizsardzības un ugunsdrošības speciāliste Daina Majoka ar kolēģiem iepazīstināja skolotājus ar darba un ugunsdrošības noteikumiem Svētes un Šķibes konsultāciju punktos, kā arī par drošību novada domes ēkā, demonsrēja kā rīkoties ar ugunsdzēšamo aparātu.

Pēc instruktāžas sekoja grupu darbs, kurās pedagogi tika sadalīti četrās grupās pa jomām, kurās tika pārspriest par konkrētiem jautājumiem.

Klašu audzinātāju metodiskās apvienības vadītāja Daina Livdāne nedaudz izstāstīja par audzināšanas darbu skolā un sniedza nelielu pārskatu par portāla “Uzdevumi.lv” mūsu izglītojamo apmeklējuma statistiku šajā mācību gadā.

Informātikas skolotājs Gundars Preiss pievērsa pedagogu uzmanību jautājumiem, kas attiecās uz tālmācības sistēmu MOODL un nepieciešamajām pārmaiņām, kas paredzētas saistībā ar tālmācības programmu gaidāmo akreditāciju, kas plānota rudenī.

Noslēguma daļā balsojot tika pieņemti 2 iekšējie normatīvie akti: Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas iekšējās kārtības  noteikumi izglītojamajiem, kuri mācās neklātienes programmā un Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas iekšējās kārtības  noteikumi izglītojamajiem, kuri mācās tālmācības programmā. Apstiprinātas izmaiņas “Kārtībai, kādā pielīdzināmi iepriekš iegūtie mācību sasniegumi vispārējās pamatizglītības un vispārējās vidējās izglītības programmās” 3.2. punktā: Pedagoģiskās padome deleģē šajā punktā minētās funkcijas uzņemšanas komisijai. Tika apstiprināti sekojoši dokumenti: skolas pašvērtējuma ziņojums un saraksts, kurus atskaitīt no izglītojamo skaita par mācību plāna nepildīšanu.

Noslēgumā katrs konferences dalībnieks saņēma mazu piemiņas dāvaniņu.

Paldies visiem, kas iesaistījās konferences organizēšanā un dalībā.

 

Informāciju sagatavoja pedagogs L.Vecums-Veco

« Atpakaļ