Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2017-02-03 08:41

Skolas padomes sanāksme

Skolas padomes sanāksme

Šā gada 1. februārī tika sasaukta kārtējā Skolas padomes sanāksme. Tikšanās iemesli bija vairāki. Pirmais no tiem: pārskatīt skolas iekšējās kārtības  noteikumus un aktualizēt jautājumus, kas skolā sagādā problēmas. Šajā gadījumā saruna bija par energijas dzerieniem, kuru ienešanu, glabāšanu un lietošanu skolā uzskatīju par nepieņemamu. Pārrunās ar padomes locekļiem sapratām, ka mums visiem šajā jautājumā viedokļi sakrīt, līdz ar to vienojoties pieņēmām lēnmumu iekļaut iekšējās kārtības noteikumos arī aizliegumu ienest, glabāt un lietot skolā enerģijas dzērienus.

Diskusija izvērtēs arī par lielo mājas darbu apjomu, ko uzdod skolotāji. Pārrunu rezultātā, saistībā ar šo jautājumu, nekādas izmaiņas skolas iekšējā kārtībā neveiksim, uzskatot, ka tas ir pedagoga un izglītojamo jautājums, kur katrs individuāls gadījums jāapskata un jāizvērtē atsevišķi vai nu kopā ar direktora vietnieku izglītības jomā vai pedagoģiskajai padomei, pēc izglītojamo iesnieguma saņemšanas.

Pārrunājām arī tuvojošos eksāmenu laiku un izlaidumu, kur aicināju vecākus iesaistīties un iespēju robežās palīdzēt šo aktivitāšu norises organizēšanā.

Informēju Skolas padomi par gaidāmajām aktivitātēm sadarbības projektos, sporta dienu un ekskursijām, kā arī  par gaidāmo tālmācības programmu akreditāciju rudenī.

Markute Inga, Svētes konsultāciju punkta 12. klases izglītojamā, informēja, ka problēmas sagādā tikšana mājās pēc pēdējās stundas, jo vairs nekursējot autobusi. Tā kā šis jautājums tika uzdots tikai sanāksmes laikā, tad apņēmos personīgi to risināt.

Vienojāmies, ka nākošo reizi tiksimies pavasarī, kad jau konkrēti būs nepieciešama padomes palīdzība eksāmenos un izlaidumā.

Paldies Skolas padomes locekļiem par ieguldīto laiku skolas jautājumu risināšanā.

 

skolas direktore I. Sērmūksle.

« Atpakaļ