Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2016-11-14 06:56

Informācija skolotājiem!

Aicina ekspertus pieteikties darbam projektā mācību satura izstrādē

Valsts izglītības satura centrs 2016./2017. mācību gadā uzsāk īstenot piecu gadu projektu (17.10.2016. – 17.10.2021), kura ietvaros plānots izstrādāt un aprobēt kompetenču pieeju mācību saturā vispārējā izglītībā  no 1,5 gadiem līdz vidusskolai un uzsākt pēctecīgu šīs pieejas īstenošanu izglītības iestādēs.

Projektā  izstrādās un aprobēs mācību saturu, t.sk., mācību priekšmetu programmas, mācību un metodiskos materiālus un diagnostiskos instrumentus, kā arī mācību līdzekļus bērniem un jauniešiem ar speciālām vajadzībām. Īstenos pedagogu profesionālo pilnveidi, veidos pieredzes apmaiņas un atbalsta pasākumus mācību satura ieviešanai, veidos labvēlīgu vidi mācību satura ieviešanai, skaidrojot kompetenču pieejas mērķus un metodes, iesaistot izglītības rīcībpolitikas veidotājus, pašvaldības, augstskolas, projekta mērķu sasniegšanā.

Sākot no šā gada 1.novembra VISC aicina līdz 15.novembrim ekspertus (pedagogus praktiķus, nozaru speciālistus, pētniekus, augstskolu mācībspēkus) pieteikties darbam projektā mācību satura izstrādē.

Sīkāka informācija VISC mājas lapā: www.visc.gov.lv

Aicinu uzdrošināties un pieteikties!

Direktore I.Sērmūksle

« Atpakaļ