Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2016-02-22 09:15

Skolmeistaru kauss

Pēc ilgu gadu pārtraukuma Izglītības pārvalde šā gada 19. februārī rīkoja sacensības novada skolu skolotājiem. Komandās varēja iekļaut arī skolotāju radiniekus. Kopā sacensībās startēja 9 komandas, starp kurām bija arī mūsu skola.

 Sākotnēji sacensībās nebijām plānojuši piedalīties, jo likās, ka esam par veciem tādām ēvarģēlībām, taču, pēc Izglītības pārvaldes vadītājas vietnieces neatlaidīgas pierunāšanas, vienā dienā mobilizējām savus spēkus un izveidojām komandu.

Paldies par dalību sacensībās skolotājiem: Dainai Livdānei, Rutai Brīvmanei, Mārtiņam Eizengraudam, Evijai Ragovskai, Neldai Ķikutei, Gundaram Preisam, Leldei Šantarei, lietvedei Līgai Mētrai un visaizrautīgākajiem sportistiem Rūdolfam un Emīlam Mētrām, kā arī Samantai un Niklāvam Ragovskiem.

Lielās steigas dēļ nebija laika uzaicināt visus skolotājus uz sportošanu. Domāju, ka tad skola varētu startēt ar vismaz 4 komandām. Lūdzu ļoti nesabēdāties tiem skolotājiem, kuriem nepiedāvājām iespēju piedalīties, jo nākošgad, ja tādas sacensības atkal tiks rīkotas, viņiem noteikti tiks dota iespēja.

Sērmūksle, direktore.

« Atpakaļ