Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2013-10-11 10:03

SVEICAM ELVĪRU SPIČKU DZIMŠANAS DIENĀ!

Krievu valodas skolotāja Elvīra Spička Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas Šķibes konsultāciju punktā strādā kopš 1999.gada 1.septembra.Viņa ir dzīvespriecīga, labestīga, ar labu humora dzirksti un atsaucīga, saprotoša klases audzinātāja un laba kolēģe.

            Skolotāja Elvīra rūpējas par krievu valodas un kultūras pamatu izzināšanu, veicina vēlēšanos atcerēties tradīcijas, kuras dziļi sakņojas bagātīgajā senajā slāvu kultūrā. Aktīvi darbojas folkloras kopā „Slavjanočki”, un arī mūsu skolas skolēniem ir iespēja svinēt ”Masļeņicu”- slāvu tautas svētkus.

            Par kvalitatīvu darbu un labiem skolēnu mācību rezultātiem Elvīra Spička ir saņēmusi atzinību. Šķibes konsultāciju punkta izglītojamie ir pateicīgi par dotajām zināšanām un dzīvesgudrību.

Sirsnīgi sveicam jubilejā un vēlam, lai rudens vēji, saule un krāšņie ziedi un laba vēlējumi dod veselību, spēku un enerģiju turpmākajiem dzīves gadiem!

 

                                    Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas kolēģi un skolēni

 

 

« Atpakaļ