Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2013-05-21 08:23

SPORTS VIENO!

17. maijā  pēcpusdienā Svētes konsultāciju punktā notika „Sadraudzības sporta diena”. Neskatoties uz karsto laiku, kopā bijām 7 komandas - 4 komandas no Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas – Svētes, t.sk. arī tālmācības komanda, Šķibes un Centra konsultāciju punkta komandas un 2 viesu komandas – Talsu novada Vakara un neklātienes viduskolas komanda un Elejas vidusskolas Neklātienes komanda.

Interesantas un izraujošas visiem dalībniekiem šķita veiklības un jautrības stafetes. Neiztikta bez kritieniem un smiekliem. Pat stafetes laikā varēja veldzēties ar vēsu ūdeni, ko komandai bija jānes pāri galvām. Komandas dalībnieku spēku pārbaudīja, nešanas stafetē, katrs komandas dalībnieks mīļi tika nests uz finišu. Kauliņus izlocīt varēja „Kāpurķēdes stafetē”. Tautas bumbas turnīrs bija ļoti spraigs, Svētes komanda nepavisam negribēja nevienam piekāpties. Šķibes un centra KP komandas pārstāvēja arī radošās aktivitātes, meitenes zīmēja pašizvēlētu dzejoli. Darbi bija rūpīgi un vasarīgi.

Spraigā cīņā 1.vietu ieguva Svētes komanda, 2.vietu – Centra konsultāciju punkta komanda un 3.vietu- Talsu komanda, saņemot diplomus un saldas dāvanas.

Pēc „karstās sportošanas” dalībniekus gaidīja brangas vakariņas!

Neskatoties uz lielo nogurumu, pēc vakariņām dalībnieki pulcējās zālē uz balli. Kopīgi zīlējām, spēlējām spēles, dziedājām karaoki, spēlējām teātri un arī dejojām. Īpašu deju mums dāvāja Beāte un skolotājs Andris. Talsu komanda kā draudzības simbolu dāvāja savu skolas piespraudi ar Talsu logo. Kopā pavadītais laiks aizritēja ātri un vakarā visi pacilātā noskaņojumā devās mājās.

 Paldies visiem dalībniekiem par līdzdalību Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas ikgadējās sporta spēlēs! Jā, sports tiešām vieno!

 P.s. Ieskaties arī galerijā – SPORTA   DIENA

« Atpakaļ