Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2013-04-15 14:24

Evitai Planei konkursā „Kuram ir vairāk” 3. vieta

Portāls „Uzdevumi lv”, kuru mūsu skola izmanto kā mācību līdzekli, ir noorganizējis konkursu visiem valsts izglītojamajiem, kuri risina uzdevumus šajā portālā.  

Tikko saņēmām vēstuli no portāla, ka  šobrīd pēc konkursa „Kuram ir vairāk?” rezultātiem mūsu skolas izglītojamā Evita Plane atrodas 3. vietā ar 5212 atrisinātiem uzdevumiem. Lai topā apsteigtu nākamo skolēnu, nepieciešams atrisināt vēl tikai 184 uzdevumus!

Pateicoties Evitas Planes uzdevumu risināšanai, Jelgavas novada Neklātienes vidusskola  Uzdevumi.lv kopējā klašu topā šobrīd atrodas augstajā 7. vietā!

Šogad portāls Uzdevumi.lv organizē konkursu skolēniem un skolotājiem – „Kuram ir vairāk?” Skolēni sacenšas par visvairāk atrisinātajiem uzdevumiem portālā Uzdevumi.lv, savukārt skolotāji – par visvairāk uzdotajiem digitālajiem pārbaudes darbiem. Labākie abās kategorijās tiks noskaidroti 31.maijā un iegūs PROF abonementu līdz 2013.gada 31.decembrim. Ik mēnesi mēs apkopojam rezultātus un sociālajos tīklos izziņojam konkursa līderus.

 Priecājamies par mūsu  skolnieces Evitas Planes aktivitāti un līdz konkursa beigām novēlam viņai vēl vairāk uzlabot savu pozīciju!

Konkursa starprezultātiem var sekot līdzi

portālā www.uzdevumi.lv

un arī šeit:

http://www.draugiem.lv/www.uzdevumi.lv/

https://twitter.com/Uzdevumi

http://www.facebook.com/pages/Uzdevumilv/111486985592533

« Atpakaļ