Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2013-04-03 11:18

Trešās Lieldienas Svētes konsultāciju punktā

    2. aprīlī pēc brīvdienu nedēļas un Lieldienu svinēšanas izglītojamie atkal atgriezās skolā, lai ar jauniem spēkiem ķertos pie mācībām. Uz vienu stundu visi skolotāji un izglītojamie pulcējās aktu zālē, lai vēl mazliet padraiskotos Lieldienu gaisotnē. 12. klasei bija uzdevums pārbaudīt pārējo izglītojamo atjautību, veiklību un citas prasmes, liekot tiem veikt dažādus atraktīvus uzdevumus un aicinot tos minēt Lieldienu mīklas. Paldies Oksanai Grandbergai, kura vienīgā no 12. klases izglītojamajiem bija sagatavojusi atrakciju olu ripināšanā. Uzvarētājs un veiksmīgākais „ripinātājs” izrādījās Vanags no 9. klases. Mīklu minēšanā, kur palīgā nāca Mitkevičs no 11. klases, vislabāk veicās Inai Grogorovičai no 11. klases, taču pie lielākās Lieldienu balvas savai klasei tika Iļja Rahimzjanovs, kurš visātrāk tika galā ar atjautības uzdevumu.

   Prieks ir par tiem jauniešiem, kuri iesaistās dažādās aktivitātēs, neuzdodot jautājumu- kas man par to būs, kāpēc man to jādara, jo skaidrs ir tas, ka šie jaunieši būs aktīvi un izpalīdzīgi arī citās, varbūt daudz nopietnākās dzīves situācijās.  Savukārt skumji par tiem, kuriem atkal bija „desmit iemesli” neizdarīt uzticēto.

 Šeit mēs pedagogi varam redzēt, ka vēl liels darbs veicams, lai izkustinātu no ‘ziemas miega” tos, kuriem neko nevajag.

Ticība, cerība, mīlestība- trīs dievišķie tikumi, kurus novēlu viesiem attīstīt sevī ne tikai Lieldienu laikā, bet katru dienu, katrā dzīves situācijā!

Sērmūksle

« Atpakaļ