Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2012-04-12 08:12

Aprīlis - palīdzības un labestības mēnesis

Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas akcija

 APRĪLIS - PALĪDZĪBAS  UN LABESTĪBAS MĒNESIS

            Latvijā joprojām ir daudz ģimeņu, kuras dzīvo uz nabadzības sliekšņa. Grūtos laikos šīs ģimenes ir visneaizsargātākās. Lielākās riska grupas ir vientuļie pensionāri, daudzbērnu ģimenes, ģimenes, kuras zaudējušas apgādnieku, vientuļās māmiņas, kuras vienas audzina vienu vai vairākus bērnus.

            Pirms gada kopīgi bijām sarūpējuši 18 lielus maisus (~250 kg) ar apģērbiem gan pašiem mazākajiem, gan pusaudžiem un pieaugušajiem, kas bija paredzētas Jelgavas novada trūcīgajām ģimenēm. Mūsu saziedotās mantas atradušas pielietojumu pie cilvēkiem, kuriem tās bija ļoti nepieciešamas. Jelgavas novada sociālā dienesta vadītāja I.Āna visu šo cilvēku vārdā saka: ”Liels paldies par labestību un atsaucību!”.

Mēs esam vienoti un varam sniegt savu atbalstu arī šogad Jelgavas novada trūcīgajām ģimenēm !

           Ja Jums ir kļuvušas liekas dažādas mantas: rotaļlietas, apģērbs, apavi un vēl daudz citu lietu gan pieaugušajiem, gan bērniem un, ja šīs lietas joprojām ir labā stāvoklī, tīras un izmantojamas, tad  tās var sākt savu otro dzīvi un noderēt kādam, kuram tās ir ļoti nepieciešamas.

          Mantas var nodod visu aprīli dienās, kad notiek mācību stundas Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas konsultāciju punktos -  sīkāka informācija pie KP vadītājiem.

Akcijas organizētāji: Jauniešu pašpārvalde

Akcijas vadītāja: Evija Ragovska mob.t.26492194

« Atpakaļ