Par skolu

Bērnu aizsardzības likums Jelgavas novads uzdevumi.lv jaunatne jaunatneslietas E-klase Tālmācība tavatalmaciba.lv Erasmus+

Ziņas

2011-10-04 05:57

”Draugu dienas” Kalnciema vidusskolā.

23.septembrī Jelgavas novada Neklātienes vidusskolas Jauniešu pašpārvaldes dalībnieki piedalījās sadraudzības sporta spēlēs |”Draugu dienas” Kalnciema vidusskolā.

Mūs sagaidīja draudzīgie Kalnciema vidusskolas jaunieši un iepazīstināja ar skolu un apkārtni. Pie skolas visu skolu jaunieši veidoja „Draugu dārzu”, katra skola iestādīja savu stādu (skat. foto).

Pasākumā piedalījās 5 skolas. Sporta spēles notika ārā. Laiks mūs lutinājā, ārā bija skaista rudens diena. Katra komanda (kopā 10) tika veidota no visu skolu skolēniem (draudzīgās komandas), tā  bija laba iespēja iepazīties ar citu skolu jauniešiem.

Jauniešiem bija jāpārvar bailes no augstuma, jāizmanto savs spēks un veiklība.

Spēka vingrinājumu pildīja Vladimirs Kuļiņecs no 9.kl. un Baiba Vītola no 10.kl. paceļot 23 kg svara bumbu ar savu ķermeni (skat. foto).

Meiteņu vizināšanu ķerrā prasmīgi veica Kristaps Jankovskis no 12.kl. Artim Uļevičam no 12.kl. labi veicās pankūku cepšanā uz ugunskura. Ar lecamauklu uz TU bija Zane Lakstīgala no 10.kl. (skat. foto).

Kopīgiem spēkiem mākam aizpogāt pogas, ja rokās ir dūraiņi, sajust ko otrs zīmē uz muguras un lekt ar lecamauklu.

Patika uzdevums, kurā pēc attēla jāatrod slēptuves lapiņām ar vārdiem, kurus atrodot jāsaliek teiciens. Kad katra komanda bija nodziedājusi pašsacerētu dziesmu varēja ēst gardo soļanku, kas gatavota uz ugunskura. Zupa bija ļoti, ļoti garšīga, atzina visu skolu jaunieši.

Kad nedaudz sapuc\ejāmies varējām skatīties skolu priekšnesumus.

 Un tad jau DISKO laiks !!! Dīdžejs Norsky (Normunds Pauniņš) - populārās Latvijas grupas „Otra Puse” solists  (viens no house kustības redzamākajām personām Latvijā).

Sadraudzības pasākuma rezultātā ieguvām daudz jaunus draugus (draugi jau ir apstiprināti draugi.lv), pārbaudījām sevi – vārdu sakot labi pavadījām laiku.

Paldies Kalnciema vidusskolas jauniešiem un skolotājiem par draudzīgo atmosfēru un jauko pasākumu

 Jelgavas novada

 Neklātienes vidusskolas

 jauniešu pašpārvalde

« Atpakaļ